Description

Poluarea Mediului înconjurător sont un efect adversaire asupra plantelor, în Special a celor care au efecte bénéfice asupra sănătății de organismului.
Principalele Cauze ALE dispariției speciilor de plante și animale sunt: distrugerea habitatelor, Exploatarea Comercială (colectarea plantelor, Vânătoarea și braconajul irațional), daunele produse de speciilea aclimatizate și poluarea. Dintre acestee cazuri, distrugerea habitatului reprezintă cea mai mare amenințare la adresse acester specii.
Menținerea ecosistemelor existing, cum ar fi recifele de Corali, pădurile sau mlaștinile, depinde în Mare măsură de biodiversitatea Lor. Dispariția uneIA dintre speciile Care alcătuiesc o lanț alimentaire poate Duce la declinul ecosistemului de în cauză. Declinul ireversibil al biodiversității sont un impact asupra nivelului de trai al populației. Ecosistemele sănătoase asigură alimentation, Aer curat, apă și sol Fertil pentru agricultură. De asemenea, 40% DIN medicamentele moderne DIN plante și animale.

No votes have been submitted yet.

View and write the comments

No one has commented it yet.