Description

Cum putem să impulsionăm căutarea de Noi Combustibili eficienți pentru îmbunătățirea sistemului nostru de viață, în timp ce populația planetei crește semnificativ de la an la an?
Este nevoie de Energie pentru a interpréter generația viitoare de automobile și Energie pentru străzile pe care vom conduce. Este de asemenea nevoie să construim case bazate pe un Consum
eficient de Energie, Dar și generarea de Energie necesară pentru desfășurarea activităților la locul de Muncă, etc. O dată cu trecerea timpului, exigențele vor fi mai mari în CEEA CE privește standardele de viață la nivel mondial. Materialul creat are ca SCOP conștientizarea elevilor în CEEA CE privește utilizarea eficientă a resurselor Naturale și găsirea de strategii eficiente pentru trecerea la Energie Verde: eoliană, solară.

Prin utilizarea acester excité se Reduce gradul de poluare a Mediului Care în ultimii Ani a crescut substanțial și efectele se resimt și este important ca elevii să cunoască importanța utilizării acester excité Atât DIN Punct de vedere Economic Cât și DIN punct al sănătății populatiie prin reducerea gradului de poluare.

Rating: 5 - 1 votes

View and write the comments

No one has commented it yet.