Grandes Idées pour la Science

Langue

Temps d’apprentissage moyen

Fonctionne hors-ligne

Non

Description

CEA mai mare responsabilitate pentru poluarea lumii o Poarta Omul, poluarea fiind consecinta
activitatilor acestuia. Primejdia reprezentata de poluare a crescut si Creste neîncétat, impune 616d36g masuri urgente PE plan national si international pentru Combaterea poluarii.

Omul, după ce a atins un anumit Grad de cultură, a scos la Lumină o trăsătură Care îl deosebeşte de toate celelalte vieţuitoare; în timp ce toate speciile se adaptează lumii de viaţă, Omul a încercat o performanţă diferită: ADAPTAREA lumii la particularităţile sale biologice, la cerinţele Rivka sociale.

Poluarea lumii a devenit una DIN cele mai dezbătute probleme ALE contemporaneităţii şi una de Prim ordin pentru Conducerea Societăţii. Omul şi mediul sunt entităţi Inseparabile, existenţa Omului fiind dependentă de Mediu, iar factorii de Mediu (Aerul, APA, solul) se pot modifica, în urma folosirii Lor de către OM. Astfel apare poluarea, aspect implicite al vieţii, în desfăşurarea căreia unele produse, rezultate DIN procesele fiziologice şi DIN activitatea Omului şi un animalelor, Devin reziduuri care pot să incomodeze bunul trai în funcţie de Natura şi cantitatea Lor. Înlăturarea poluării este o problemă de corectare un erorilor care o provoacă.

No votes have been submitted yet.

View and write the comments

No one has commented it yet.